Mosaik, Yoga og Dans – Retreat på Orø

Mosaik – Yoga – Dans – Natur

Retreat med selvforkælelse og skønne sanseåbnende aktiviteter på Isefjordens perle, Orø.

Mærk glæde og forløsning i krop og sjæl, udfold din kreativitet og find ro på dette nydelses-retreat.

Du behøver ikke at have prøvet hverken yoga, mosaik eller dans før – undervisningen er tilpasset, så alle kan føle sig trygge og være med.

Du kan deltage i så meget eller lidt, som du ønsker på retreatet.

Mosaik:

I mosaikværkstedet kan du skabe din egen personlige mandala-mosaik af smukt transparent glas. Mandalaen kan måske symbolisere en vision for dig. Du vil lære forskellige mosaikteknikker og kan arbejde med farvesymbolik og cirkelmønstre. Mandalaen kan hænges op.

Hvis der er tid kan du også lave en uro af strandfund.

Yoga:

Forløsende, styrkende og afspændende yogaformer: hatha- og yin-yoga samt meditation og afspænding med syngeskåle.

Dans:

Vi bruger dansen til at åbne for energiflowet og skabe glæde i krop og sjæl. Det bliver en blanding af enkle koreografier og guidet fri dans (inspireret af Groove og Fem Rytmer) til glad verdensmusik.

Natur:

Oplev Orøs vilde natur på en smuk sansestimulerende gåtur ad trampestierne langs kysten og på øen.

Dato: 24.-26. maj 2024. Opstart fredag d. 24. maj kl 16 og afslutning søndag d. 25. kl. 14.50. Se programmet her

Forplejning: Forplejningen er lækker, sund og nærende, og der tages hensyn til vegetarer og visse allergener.

Pris: 2.800 kr. Early Bird kun 2.600 kr. frem til 31/1. 2024. Prisen inkluderer fuld forplejning, kaffe/te og alle materialer.

Praktisk: Medbring egen yogamåtte, et tæppe og evt blokke hvis du har nogen.

Sted: Orø Forsamlingshus, Brøndevej 24, 4305 Orø

Transport: Du kan tage færgen fra Holbæk eller trækfærgen fra Hammer Bakke. Du kan evt. tage en cykel med eller bare gå rundt på Orø, hvor det meste ligger inden for få kilometers afstand. Tager du offentlig transport, kan du tage toget (evt. tage cyklen med i toget) til Holbæk og herfra færgen.

Overnatning: Du sørger selv for overnatning, men jeg hjælper gerne med at koordinere hvis du vil overnatte med andre fra retreatet. Måske er I flere der vil leje et sommerhus via Airbnb. Der er også Orø Kro som ligger tæt på forsamlingshuset, eller du kan sove i hytte/telt på Orø Strandcamping (ca. 2,7 km fra forsamlingshuset). Der er også værelser på Pilegården, som ligger 1,8 km fra forsamlingshuset eller Bedstemors B&B ca 0,5 km fra forsamlingshuset. Eller hvad med et gratis shelter helt tæt på naturen?

Tilmelding: Send en mail til: gladsol@outlook.dk og book din plads, hvorefter du får information om betalingsmuligheder og betingelser.

Underviser: Pia Skak Mortensen – jeg er uddannet billedkunstlærer med mange års erfaring som mosaikkunstner og mosaik-kursusafholder. Ejer af mosaikgalleriet Glad Sol.

Jeg er også uddannet yogalærer (hatha, yin og klangyoga) og danseinstruktør (zumba og groove) med over 20 års instruktørerfaring. Jeg lægger i min undervisning vægt på at skabe tryghed, glæde og velvære i en afslappet ikke-prætentiøs atmosfære.

Jeg glæder mig til at dele min begejstring for mosaik, yoga, dans og skønne Orø med dig.