Yoga, Mosaik og Dans – Retreat på Orø

mosaik-mandalaer af transparent farvet glas på glas med glasperler

Yoga – Mosaik – Dans – Meditation – Natur

Midsommer-retreat med selvforkælelse og skønne sanseåbnende aktiviteter på Isefjordens perle, Orø.

Mærk glæde og forløsning i krop og sjæl, udfold din kreativitet og find ro på dette nydelses-retreat.

Du behøver ikke at have prøvet hverken yoga, mosaik eller dans før – undervisningen er tilpasset, så alle kan føle sig trygge og være med. Du kan deltage i så meget eller lidt som du ønsker på retreatet.

Yoga: Forløsende, styrkende og afspændende yogaformer: hatha-, yin- og chakra-yoga samt meditation, yoganidra og afspænding med syngeskåle.

Mosaik: I mosaikværkstedet kan du skabe din egen personlige mandala-mosaik af smukt transparent glas. Mandalaen kan måske symbolisere en vision for dig. Du vil lære forskellige mosaikteknikker og arbejde med farvesymbolik og cirkelmønstre. Mandalaen kan fx hænges i vinduet eller bruges til meditation.

Dans: Vi bruger dansen til at åbne for energiflowet og skabe glæde i krop og sjæl. Det bliver en blanding af enkle koreografier og guidet fri dans (inspireret af Groove og Fem Rytmer) til glad verdensmusik.

Natur: Oplev Orøs vilde natur på en smuk sansestimulerende gåtur ad trampestierne langs kysten.

Midsommer: Vi nyder den lyse midsommeraften med en gåtur til stranden og ser Sankt Hans bålet.

Dato og program: 23. – 25. juni. Opstart fredag d. 23. juni kl 15 og afslutning søndag d. 25. kl. 15. Se hele programmet her.

Forplejning: Lækker sund og nærende morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen. Der er mulighed for vegetarisk/vegansk mad og tages hensyn til allergener.

Pris: 2.700 kr. Early Bird kun 2.500 kr. frem til 31/3. 2023. Prisen inkluderer forplejning, kaffe/te og alle materialer.

Sted: Orø Forsamlingshus, Brøndevej 24, 4305 Orø

Transport: Du kan tage færgen fra Holbæk eller trækfærgen fra Hammer Bakke. Du kan evt. tage en cykel med eller bare gå rundt på Orø, hvor det meste ligger inden for få kilometers afstand. Tager du offentlig transport, kan du tage toget (evt. tage cyklen med i toget) til Holbæk og herfra færgen.

Overnatning: Du sørger selv for overnatning, men jeg hjælper gerne med at koordinere hvis du vil overnatte med andre fra retreatet. Måske er I flere der vil leje et sommerhus via Airbnb. Der er værelser/telte på Øhotel (2,3 km fra forsamlingshuset) eller du kan sove i hytte/telt på Orø Strandcamping (ca. 2,7 km fra forsamlingshuset). Der er også Orø Kro som ligger tæt på forsamlingshuset eller hvad med et gratis shelter helt tæt på naturen?

Tilmelding: Send en mail til: gladsol@outlook.dk og book din plads, hvorefter du får information om betalingsmuligheder og betingelser.

Underviser: Pia Skak Mortensen er uddannet billedkunstlærer med mange års erfaring som mosaikkunstner og mosaik-kursusafholder. Ejer af mosaikgalleriet Glad Sol.

Pia er også uddannet yogalærer (hatha, yin og klangyoga) og danseinstruktør (zumba og groove) med over 20 års instruktørerfaring. Hun lægger i sin undervisning vægt på at skabe glæde og velvære i en afslappet ikke-prætentiøs atmosfære.

Gæstelærer (yoga): Mona Skak er uddannet yogalærer med en bred vifte af uddannelser og kompetencer samt mange års undervisningserfaring.

Jeg glæder mig til at dele min begejstring for mosaik, yoga, dans og skønne Orø med dig.