Mosaikbord, Yoga og Dans – Retreat på Orø

Kreativ fordybelse, yoga, dans, natur og hyggeligt samvær

Du behøver ikke at have prøvet hverken mosaik, yoga eller dans før – undervisningen er tilpasset, så alle kan føle sig trygge og være med.

Du kan deltage i så meget eller lidt, som du ønsker på retreatet.

Mosaikbord:

I mosaikværkstedet kan du skabe dit eget personlige mosaik-bakkebord.

Du vil lære grundlæggende mosaik-teknikker, farveteori og kan arbejde med lige det design, som du ønsker. Her lidt inspiration til design:

Mosaik er inkluderet i prisen, men bordet vælger og køber du selv. Du kan trykke på linkene her og se forskellige borde som jeg foreslår fra JYSK, IKEA,eller ILVA. Bordene er gode at lave mosaik på, de er lette og fylder ikke meget, så det er muligt at bære dem med hjem, også hvis du kommer med offentlig transport.

Bona Bakkebord GLADOM Bakkebord, rød, 45x53 cmGLADOM Bakkebord, hvid, 45x53 cmHjørnebord RANDERUP Ø47 lys rosa

Ønsker du et andet bord kan du finde et hvor arealet er maks. 1900 cm2.

Yoga:

Forløsende, styrkende og afspændende yogaformer: hatha- og yin-yoga samt meditation og afspænding med syngeskåle. Yogaundervisningen er hensyntagende, og du behøver ikke at have prøvet yoga før for at være med.

yoga retreat yin yoga orø

Dans:

Vi bruger dansen til at åbne for energiflowet og skabe glæde i krop og sjæl. Det bliver en blanding af enkle koreografier og guidet fri dans (inspireret af Zumba og Groove) til glad musik.

Natur:

Oplev Orøs vilde natur på en smuk sansestimulerende gåtur ad trampestierne langs kysten og på øen.

Dato: 6. – 8. sep.  2024. Opstart fredag kl 16 og afslutning søndag kl. 14.50.

Se programmet her

Forplejning: Forplejningen er lækker, sund og nærende, og der tages hensyn til vegetarer og visse allergener.

Pris: 3.100 kr. Early Bird kun 2.900 kr. frem til 30/6. 2024. Prisen inkluderer fuld forplejning, kaffe/te og materialer til mosaik.

Praktisk: Medbring bord til mosaikken, gode sko til gåturen (ujævnt terræn) egen yogamåtte og et tæppe.

Sted: Orø Forsamlingshus, Brøndevej 24, 4305 Orø

Transport: Du kan tage færgen fra Holbæk eller trækfærgen fra Hammer Bakke. Du kan evt. tage en cykel med eller bare gå rundt på Orø, hvor det meste ligger inden for få kilometers afstand. Tager du offentlig transport, kan du tage toget (evt. tage cyklen med i toget) til Holbæk og herfra færgen.

Overnatning: Du sørger selv for overnatning, men jeg hjælper gerne med at koordinere hvis du vil overnatte med andre fra retreatet. Måske er I flere der vil leje et sommerhus via Airbnb. Der er også Orø Kro som ligger tæt på forsamlingshuset, eller du kan sove i hytte/telt på Orø Strandcamping (ca. 2,7 km fra forsamlingshuset). Der er også værelser på Pilegården, som ligger 1,8 km fra forsamlingshuset eller Bedstemors B&B ca 0,5 km fra forsamlingshuset. Eller hvad med et gratis shelter helt tæt på naturen?

Tilmelding: Send en mail til: gladsol@outlook.dk og book din plads, hvorefter du får information om betalingsmuligheder og betingelser.

Underviser: Pia Skak Mortensen – jeg er uddannet billedkunstlærer med mange års erfaring som mosaikkunstner og mosaik-kursusafholder. Ejer af mosaikgalleriet Glad Sol.

Jeg er også uddannet yogalærer (hatha, yin og klangyoga) med over 20 års instruktørerfaring. Jeg lægger i min undervisning vægt på at skabe tryghed og velvære i en afslappet ikke-prætentiøs atmosfære.

Jeg glæder mig til at dele min begejstring for mosaik, yoga, dans og skønne Orø med dig.