Mosaik-kursus på Orø

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST!

Kreativitet, fordybelse og inspiration på Isefjordens Perle.

9. – 12 juli 2020

Undervisning: For begyndere såvel som øvede. Undervisningen bliver en blanding af individuel vejledning til dit personlige mosaik-projekt og inspirerende oplæg om mosaikkens historie, teknikker, materialer, farvelære og design. Du lærer bl.a. at klippe og forme glas/fliser.

Undervisningen foregår tor-lør kl. 9-12 og 13.30-17. Søn kl. 9-12 (oprydning efter frokost).

Materialer: Du vælger selv, hvad du vil lave af de smukke kvalitetsmaterialer. Der stilles glasmosaik, keramiske fliser, porcelæn og spejl til rådighed. Der er mosaik til et areal svarende til ca. 40 x 40 cm pr. deltager eller ca. 50 x 50 cm hvis du bruger keramiske fliser. Du kan også tage ekstra materialer med hjemmefra eller lade dig inspirere af Orøs smukke natur og gå på jagt efter materialer, som fx sten og skaller.

Mosaikken kan laves på en wediplade (tåler frost/fugt), som kan skæres ud i forskellige former og bruges til fx bordplade, billede, husnummer. Du kan også selv medbringe en genstand, som du vil lægge mosaik på, fx et lille bord, en krukke, bakke eller andet.

Pris: Kursusprisen er 2950,-. Early Bird kun 2.700,- frem til 31/12. 2019. Prisen inkluderer materialer, frokost med øl/vand, kaffe/te og eftermiddagskage (ikke kage søndag).

Sted: Orø Forsamlingshus, Brøndevej 24, 4305 Orø

Tilmelding: Send en mail til: gladsol@outlook.dk og book din plads, hvorefter du får information om betalingsmuligheder. Depositum på 700,- betales ved tilmelding og refunderes ikke ved afbud. Resten af kursusprisen betales senest to måneder inden kursusstart og refunderes ikke ved afbud. Du er altid velkommen til at sælge din plads til en anden, hvis du ikke kan deltage alligevel. Jeg sender dig betalingsoplysninger, når du tilmelder dig.

Transport: Du kan tage færgen over fra Holbæk eller trækfærgen fra Hammer Bakke. Du kan evt. tage en cykel med til Orø, hvis du ikke har bil, eller du kan gå rundt til det meste på Orø.

Overnatning: Du sørger selv for overnatning. Du kan leje en hytte eller slå et telt op på hyggelige Orø Strandcamping, som giver 10% rabat på overnatning til kursister, hvis du booker mindst 2 nætter og senest d. 31/12. Meddel at du er mosaik-kursist for at få rabatten! Campingpladsen ligger ca. 2 km fra forsamlingshuset.

Underviser: Jeg (Pia Skak Mortensen) er uddannet billedkunstlærer med speciale i mosaik og har mange års erfaring med mosaik og undervisning. Jeg ejer mosaikgalleriet Glad Sol og har været på flere mosaikkurser i udlandet, bl.a. i Ravenna, Barcelona og London.

Jeg glæder mig til 4 skønne dage på Orø, hvor jeg vil dele min viden om og begejstring for mosaik med dig.

drivtømmer med mosaik
ko kranium med mosaik