Kreativ med mosaik kan være din terapi i en svær tid…

Når livet gør ondt og bekymringerne fylder meget i mit hoved, hjælper mosaikken mig med at finde fred og rette fokus på noget positivt. Det stimulerer hjernen på en afstressende og frigørende måde at være kreativ med sine hænder, smukke materialer og de farver der gør en glad.

Jeg håber at min hjemmeside kan inspirere dig til at få mere kreativitet og glæde ind i dit liv i en tid, hvor vi af gode grunde bruger meget tid på de digitale medier og frygten for coronavirus.

Pas på hinanden og jer selv derude!

Herover t.v. Lisa, som er frivillig hjælper i Glad Sol, med sit smukke arbejde med at dekorere to impala-kranier (et bestillingsarbejde som jeg trygt overlod til hende). T.h. to urtepotteskjulere der bare handler om, at jeg glæder mig over at mærke, at foråret er på vej.

Skriv en kommentar